touko 062024
 

Porin Paholaiset tekee paluun suomalaisille speedwayradoille muutaman vuoden tauon jälkeen, kun Suomi-Sarja ajetaan ensimmäistä kertaa pariajon sarjana. Sarjaan on ilmoittautunut kuusi joukkuetta kun Paholaisten lisäksi mukava ovat Varkauden Ankkurit, Seinäjoen Kotkat, Forssan Royals, Kuusankosken Ampiaiset sekä Hämeen moottorikerhon Salamat.

Paholaisissa ajavat aiemmilta vuosilta tuttu Jere Lehtonen sekä kesällä debyyttinsä tekevä Jonne Suojanen. Joukkueenjohtaja toimii Matias Hirsimäki, joka kommentoi joukkueen sarjaan lähtemistä seuraavasti:

”Alusta asti oli selvää kun talvella ratalajipäivillä ehdotus sarjasta tuli, että haluamme olla mukana omalta osaltamme nostamassa Suomi speedwaytä takaisin kartalle. Vielä kun kotirata valmistuu kesän aikana, niin innolla odotetaan kesän kilpailuja.”

Kausi kattaa kuusi osakilpailua, joista ensimmäinen ajetaan Kauhajoella 8. kesäkuuta. Paholaisten kotiottelu uudella Santakankaan Huhtaware Speedway Areenalla ajetaan 21. syyskuuta. Kilpailu on samalla Suomi-Sarjan päätösosakilpailu.

Suomi Sarjan kalenteri:

  • 8.6. Kauhajoki, FMS
  • 29.6. Varkaus, VRT
  • 6.7. Seinäjoki, SeMK
  • 6.8. Kuusankoski, KMMK
  • 10.8. Tampere, HäMK
  • 21.9. Pori, PMK