Ratamaksu

 

Ratamaksulla mahdollistetaan säännöllinen radan kunnostus, jonka tarkoituksena on lisätä turvallisuutta.  Rata saadaan myös paremmin palvelemaan eri-ikäisiä ja eri tasoisia kuljettajia. Radan kunnnostus ja rata-alueen ylläpito vaatii PMK:lta merkittäviä rahallisia panostuksia.

PMK tarjoaa radan kaikkien harrastajien käyttöön 15 € kertamaksua vastaan. Jotta voimme tehdä näin myös jatkossa, on tärkeää että käyttäessäsi rataa huolehdit ratamaksun maksamisesta.

Junnuradan käyttö on alle 15-vuotiaille PMKn jäsenille maksuton.
Ei jäsenille junnuradan käyttö 5 €/kerta.

Ratamaksut 2024

15 € / kertamaksu kaikille

100€ / kuski ja perheen seuraavat kuskit 30€ / kpl, vain jäsenille

5 € / junnuradan kertamaksu ei jäsenille

Maksa kertamaksu tai kausikortti tilille NORDEA FI41 2005 3800 0077 54
Kirjoita viestikenttään ajajan/ ajajien nimet ja kertamaksussa päivämäärä. Ota maksusta kuvakaappaus puhelimeesi tai tulosta se paperille. Ratamaksu on voimassa ko. päivänä.
Ratamaksun voi maksaa myös Epassilla ja Smartumin sovelluksella sekä Mobilepaylla.

Ilmoita sähköpostilla tapahtumat@porinmoottorikerho.fi maksusta, saat kausikortin. Pidä kausikortti näkyvissä radalla kuljetusauton tuulilasissa parkkikiekon tapaan.

Jos maksua ei ole suoritettu, tarkastuksen yhteydessä laskutetaan tarkastusmaksu 50 euroa + ratamaksu!

Moottoriradan rakennustalkoisiin osallistuneet on vapautettu osittain tai kokonaan ratamaksuista. Jos olet ollut Santakankaan talkoissa tai kilpailutalkoissa tai haluat osallistua niihin, laita kysymys oman kausimaksun suuruudesta osoitteeseen tapahtumat@porinmoottorikerho.fi

Käytä huoltomattoa varikolla.

Kiitämme etukäteen ja toivotamme kaikki tervetulleeksi nauttimaan vauhdikkaista hetkistä radallamme.

 Posted by at 20.45