touko 112020
 

Ensimmäinen aukiolo viikko takana Yyterissä. Speedway ja Motocross radoilla noudatettiin hyvin Korona ohjeistuksia. Radat olivat hienossa kunnossa ja ajot sujuivat hyvin.

Tuleville viikoille jäi kehitettävää parissa asiassa. Isolla Motocross radalla ajoaika on jaettu siten että ajotunnin aloittavat isot ja nopeat kuskit jotka ajavat 40 minuuttia ja pienet 65cc-85cc kuskit ajavat 20 minuuttia. Paikalla olevat huoltajat liputtavat ajoryhmät pois radalta, mikäli kuskeilla ei ole ajaessa kelloa matkassa. Ajoajoilla pystymme varmistamaan pienten ja isompien turvallisemman ajoharjoittelun.

Rata-alueella on lisääntynyt paikkojen rikkominen. Viime viikolla oli puomi auki ajopäivien jälkeen. On tärkeää että portin puomi on lukittuna aina kun rata-alue ei ole avoinna. Viimeinen alueelta poistuja laittaa puomin lukkoon.

Hauskaa ja turvallista ajoharjoittelua..!

 Posted by at 8.45