helmi 182020
 

Vuosikello alkaa kääntyä kevään puolelle ja suurin osa lajieistamme on käynnistymässä. Enduro porukka on kilpaillut talven aikana kunniakkaasti ja olemme saaneet riveihimme myös Snowcross harrastajan. Speedwayn ja motocrossin kilpailukausi on vasta alkamassa toukokuun puolella.

Talven aikana olemme vieneet hienosti eteenpäin Santakankaan rata-alueen rakentamista. Monitoimirakennuksessa tehdään sisätöitä ja kaikkien ratojen osalta maanrakenustyöt ovat alkaneet. Suuri kiitos kaikesta tästä kuuluu ahkeralle talkooväelle. Olemme tähän asti tehneet monitoimirakennuksen kaikki rakennus työt talkoilla ja suuren osan ratojen maanrakennustöistä.

Ensimmäisessä tapahtumassa 29.2.2020 juhlimme Mekanissa Santakankaan Moottoriradan rakennus töiden juhlaa ja samalla keräämme rahaan rakentamiseen. Jäsenistön lisäksi on tevetulleita kaikki hyvässä seurassa juhlimisesta kiinnostuneet.

Santakangas Gaala


LAUANTAINA 29.2.2020 KLO 18.00
Tervetuloa Porin Moottorikerhon Gaalailtaan juhlatalo Mekaniin.
Juhlimme hyvässä seurassa ja nautimme upeasta illallisesta sekä
viihdyttävästä ohjelmasta.

Illalliskortit myynnissä nyt hintaan 100 €.
Varaa omasi: 
https://forms.gle/Ks8MquPYuNW2NTjh9
tai jussihei@hotmail.com tai 0500 833932
Tapahtuman tuotto menee kokonaisuudessaan Santakankaan ratahankkeen hyväksi. Viimeinen ilmoittautumispäivä 24.2.2020

Pukukoodi: Saa panostaa, iltapuku tai fiiliksen mukaan

Moottoripyörämessut pidetään vanhassa Prismassa 18-19.4.2020 tällä kertaa Motor Expo nimellä. Seuraava ideontitilaisuus pidetään Satakunnan Kansan tiloissa pohjoisranta 3:ssa 20.2.2020 klo 17:00 alkaen. Paikalle odotetaan uusia ihmisiä ja ideoita messujen toteutukseen. Talkoovuorot jaetaan lähempänä tapahtumaa.

Motocross kilpailut pidetään 9-10.5.2020 Honkajoen Moottoriradalla. MX-Liiga kilpailuun odotetaan yli 300 kilpailijaa. Puitteet rata-alueella on hienot joten saamme siellä järjestettyä kauden parhaimman Liiga kilpailun.

Enduro porukka järjestää yhteistyössä RasMK:n kanssa Enduro SM-kilpailun Raumalla 9.5.2020.

Speedway kilpalujen pitopaikka on viela auki, paikka ja aika selviää myöhemmin. Kilpailukykyinen joukkue saatiin liikkeelle myös tälle vuodelle.

Näillä tapahtumilla saamme kerättyä puuttuvan omarahoitusosuutemme Santakankaan rahoituksesta.

Kaikki tilaisuuksiin niin juhliin kuin talkoisiin tarvitaan innokkaita osallistujia.

 Posted by at 12.14