marras 082017
 

Kuulumisia jäsenille

PMK:n hallitus kokoontui kesän kiireiden helpotettua. Tärkeimpänä asiana Hangassuon tulevan rata-alueen asiat. Hankesuunnitelmat ovat tekeillä, kartoitettiin lupa-asioita, mm. ympäristölupa laitetaan vireille vielä tänä 2017 syksynä. Vuokrasopimus saadaan samoin tehtyä vielä ennen vuodenvaihdetta, vireille laitetaan myös alueen rakennuslupa. Konkreettistakin alkaa tapahtua, kaupunki siirtää maakaatopaikan tulevalle alueellemme viimeistään vuoden vaihteessa. Kun nämä paperiasiat saadaan kuntoon, voidaan laittaa hakemuksia rahoituksesta eri instansseille. Ulkopuolista rahoitusta varten täytyy tosin olla myös omaa pääomaa, sen keruu on jo aloitettu. Hallituksen tavoitteena on saada kerättyä n. 200 tuhatta euroa hankkeeseen, lähinnä yrityksiltä ja yhteisöiltä. Lainaa ei olla ottamassa ainakaan toistaiseksi. Toivomme hallituksessa myös Suomen eduskunnalta myönteistä päätöstä tuulivoiman tukemiseksi, tuulipuisto joka on suunniteltu alueemme naapuriin hyödyttäisi meitä suuresti. Mutta tämä asia on tällä hetkellä vain harras toive, ei muuta.

Ensi kesän kilpailuista jaostot tiedottivat alustavasti että speedwayn Helatorstain kilpailu sekä mahdollisesti 1-2 muuta kisaa ollaan järjestämässä. Motocross-jaosto järjestää yhden mahdollisesti kaksipäiväisen kisan. Endurojaoston ensi kesäksi kaavailema sprint-kisa Kirjurinluodon alueella on peruutettu, johtuen asuntomessujen vaatimasta parkkitilasta.

Speedway-radalle yritetään saada ympäristölautakunnalta lupaa kahdelle harjoituspäivälle viikossa ensi kaudeksi. Alkusyksystä pidetyssä katselmuksessa ympäristötoimen henkilökunnan kanssa saimme tietää, ettei yhtään valitusta tai ilmoitusta ratojen melusta tai pölystä ole tullut. Radat ovat suljettuna tällä hetkellä, aloitamme ajamisen taas keväällä 2018, 1. päivä huhtikuuta.

Hallitus päätti myös tehdä historiikin, joka jatkaa 1980-luvulla tehdyn historiikin tarinaa.

Tälle kaudelle on vielä jäljellä vuosikokous, joka päätettiin pitää sunnuntaina joulukuun 10. päivä 2017. Paikkana on tuttu Karhuhallin luentotila, klo 18.00 aloitetaan kokous. Hallitus kokoontuu vielä ennen tätä yhteen kokoukseen marraskuun 21. päivä.

terveisin puheenjohtaja Jussi Heinonen sekä muu hallitus

 Posted by at 12.51