elo 102017
 

Molemmilla motocross radoilla on jaetut ajoajat kokeneemmille ja aloitteleville kuljettajille. Ajoajat ovat aina käytössä jotta kuljettajat voivat rytmittää omat ajonsa. Ison ja pikku radan portilla on lippu millä huoltojoukot voivat liputtaa radalta kuljettajat heidän ajovuoronsa päätyttyä. Näin pystymme takaamaan erivauhtisille kuljettajille turvallisemman ajoharjoittelun.

Ison motocross radan tunti on jaettu siten että ensinmäinen 40 min on isoille/nopeille ja 20 min hitaille ja aloitteleville kuskeille. Pikku radalla tunti on jaettu niin että aloitteleville/hitaammille ja kokeneemmille/nopeammille on kaksi 15 min ajoharjoitusta tunnissa.

Molempien rajojen portilla on ohjetaulu josta voi ryhmät ja ajoajat tarkastaa. Mikäli junnukuskeilla on epäselvyyttä omasta ajoryhmästä niin asiaa voi tiedustella junnukoulun valmentajilta.

 Posted by at 9.44