Motocross kokous

 Ei kategoriaa  Kommentit pois päältä artikkelissa Motocross kokous
marras 102020
 

Motocross kokous Santakankaan monitoimirakennuksella 18.11.2020 klo 18:00.

Aiheita mm.

  • Santakankaan radan tilanne
  • Yyterin tilanne
  • Vuoden 2020 kilpailuhaku
  • Vuoden 2021 kilpailuformaatti esitykset
  • Junnukoulu kaudella 2021

 Posted by at 19.08

Acerbis Challenge 4.8.2020

 Ei kategoriaa  Kommentit pois päältä artikkelissa Acerbis Challenge 4.8.2020
elo 032020
 

Raumalla ajettava Acerbis Callengen

luokkien ajoajat:

Haastajat 10 min+ 1 kierrosta

85cc 15 min+ 2 kierrosta

Harraste: yli 123cc 12min+ 2 kierrosta

Yleinen: yli 123cc 20min+ 2 kierrosta

Acerbis Challenge aikataulu:

Klo 17:00 Haastajat/85cc 10 min

Klo 17:10 Harraste 10 min

Klo 17:20 Yleinen luokka 10 min

Klo 17:35 lähtö 1 Haastajat 10 min+1 kierros

Klo 17:50 lähtö 1 85cc 15 min+2 kierrosta

Klo 18:15 lähtö 1 Harraste 12min+2 kierrosta

Klo 18:35 lähtö 1 Yleinen 20min+2 kierrosta

Klo 19:00-19:15 tauko

Klo 19:15 lähtö 2 Haastajat 10 min+1 kierrosta

Klo 19:30 lähtö 2 85cc 15 min+2 kierrosta

Klo 19:55 lähtö 2 Harraste 12min+2 kierrosta

Klo 20:15 lähtö 2 Yleinen 20min+2 kierrosta

 Posted by at 13.39